Hypotheek

Uw hulp bij het kiezen van de juiste hypotheek

Wat komt er allemaal kijken bij het kiezen van de juiste hypotheek? Hoeveel hypotheek kunt en wilt u maximaal lenen? Wat zijn de gevolgen van de nieuwe hypotheekregels voor uw persoonlijke situatie en hypotheek? Welke hypotheekvormen kunt u nog kiezen, is dat nog betaalbaar en hoe goed past het nog bij u?

Persoonlijk hypotheekadvies in Groesbeek

Er komt nogal wat kijken bij het aangaan van een nieuwe hypotheek of aanpassen van uw huidige hypotheek. Elke situatie is anders en vraagt om een andere oplossing. Voor een persoonlijk hypotheekadvies op maat kunt u een afspraak maken met één van onze hypotheekadviseurs.  Ook voor een second opinion kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht.

Wij hanteren het volgende hypotheek stappenplan:

Stap 1. Inventarisatie

Op de eerste plaats kijkt een hypotheekadviseur van Lancyr HV Assurantiën naar uw wensen. Bij welke hypotheekvorm voelt u zich thuis en welke maandlast is acceptabel? Op basis daarvan krijgt u een indicatie van het maximaal te lenen hypotheekbedrag en weet u in welke prijsklasse u op zoek kunt gaan naar uw nieuwe woning.

Stap 2. Hypotheek analyse

U hebt uw ideale woning gevonden. Welk hypotheekbedrag is definitief nodig? Daar kijkt een van onze hypotheekadviseurs grondig naar. En vanzelfsprekend houdt hij daarbij niet alleen rekening met uw eigen vermogen maar ook met de kosten van een eventuele verbouwing en de verhuizing.

Stap 3 Hypotheek advies

U kiest een hypotheekvorm, de periode van de hypotheekrente en de voorkeur voor de hypotheekverstrekker. Uw toekomstplanning, studie van kinderen en pensionering bepalen mede uw keuze. En u mag dus van ons verwachten dat we hiermee in het hypotheekadvies goed rekening mee houden.

Stap 4 Hypotheek offerte

U ontvangt een hypotheekofferte die wij voor u controleren. Staat de juiste hypotheekrente erin en de juiste hypotheekvormen? Kortom, is alles volledig in overeenstemming met wat u samen met de hypotheekadviseur hebt beproken.

Stap 5 Hypotheek afsluiten

Is alles correct, dan volgt het ondertekenen van de hypotheekofferte. Onze hypotheekadviseur geeft indien u dat wenst opdracht voor de taxatie, regelt het contact met de bank en de notaris en maakt het dossier voor de hypotheekverstrekker compleet.

Wilt u meer weten over onze werkwijze en tarieven, lees dan ook onze Dienstverleningsdocumenten.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Patrick Leenders

Patrick Leenders

024-39 75 755

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 024 - 397 57 55 .