Over ons

Onze professionele organisatie heeft vanaf haar oprichting ruim 20 jaar geleden een duidelijk doel voor ogen gehad. Een doel dat we niet alleen uitdragen aan de hand van drie pijlers, maar ook waarmaken. Het maakt ons werk leuk en de relatie met de klant bestendig.

De drie pijlers van HV:  Helderheid   |   Kwaliteit   |   Betrouwbaarheid

Helderheid

Geen ondoorzichtige of onnodig ingewikkelde constructies, maar een heldere eenvoudige aanpak is wat u van ons mag verwachten. Vanwege onze onafhankelijke positie die we in de markt innemen op het gebied van complete financiele dienstverlening, maken wij samen met u een heldere analyse van uw persoonlijke situatie, wensen en doelstellingen. De realisatie van uw wensen en doelstellingen wordt samen met u ingevuld op een manier die voor iedereen begrijpelijk is.

Kwaliteit

In deze roerige tijden heeft u behoefte aan deskundig advies over schade-verzekeringen (zowel particulier als zakelijk) en andere risico’s, zoals ziekte en arbeidsongeschiktheid, overlijden, pensioenen en hypotheken. En niet te vergeten de zorgverzekering. U bent hiervoor bij ons aan het juiste adres; onze gespecialiseerde adviseurs staan altijd voor u klaar om goede en duidelijke adviezen te geven. De actuele ontwikkelingen zijn bij ons bekend en u profiteert van deze kennis. Kwaliteit staat immers voorop!

Betrouwbaarheid

Om samen een doel te bereiken is een goede relatie tussen klant en adviseur een absoluut vereiste. Voorwaarde voor een blijvende relatie is vertrouwen. Vertrouwen moet je verdienen en niet beschamen. Uw vertrouwen –die zekerheid heeft u – zijn wij dubbel en dwars waard. We maken waar wat we beloven en beloven niets wat we niet waar kunnen maken.

Wij zijn op geen enkele wijze gebonden aan een verzekeringsmaatschappij. Hierdoor is het voor ons mogelijk om te kiezen uit de producten van een groot aantal aanbieders en u zo steeds een passende aanbieding te doen. Waar mogelijk kunnen wij deze producten in de volmachten van ons eigen huismerk Lancyr HV onderbrengen.

In een persoonlijk gesprek krijgt u een uitstekend idee van onze mogelijkheden.

AFM & Kifid
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op het gedrag van de Nederlandse financiële markten, ons AFM vergunningsnummer is: 12006772. Wij zijn ook aangesloten bij Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) onder vergunningsnummer:  300.003855.

Wet op het financieel toezicht (Wft)
De Wft is op 1 januari 2007 inwerking getreden. Deze wet regelt het toezicht op de financiële sector in Nederland. In de dienstenwijzer vindt u de werkwijze van Lancyr HV Assurantiën. Op grond van deze wet zijn wij ook verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een (financiële) overeenkomst/opdracht tot dienstverlening het Dienstverleningsdocument (DVD) te verstrekken. Deze documenten kunt u hieronder downloaden:

Dienstverleningsdocument Hypotheek
Dienstverleningsdocument Risico’s afdekken
Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen

Lees ook onze Dienstenwijzer.

Adviseursvergoeding uitgelegd

Adviseursvergoeding (provisie) maakt deel uit van de premie op verzekeringen. Graag leggen wij uit wat wij doen met deze vergoeding.

Veelgestelde vragen over adiseursvergoeding

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Patrick Leenders

Patrick Leenders

024-39 75 755

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 024 - 397 57 55 .