Rechtsbijstand verkeer

Rechtsbijstandverzekering verkeersdeelnemer

Met een rechtsbijstandverzekering voor verkeersdeelnemers hebben u en uw gezin altijd de beschikking over deskundige juristen in allerlei verkeerssituaties. U heeft recht op rechtshulp als voetganger, fietser, of rijdend in een voertuig. Ook heeft u recht op rechtshulp bij geschillen rondom de aankoop en het onderhoud van uw auto en zelfs rondom vakantieboekingen en reizen.

Wist u dat? Uit onafhankelijke vergelijkingen van oa. de Consumentenbond en MoneyView wordt de Lancyr Rechtsbijstandverzekering op polisvoorwaarden en tarieven als beste getest. En behoren de polisvoorwaarden en premies tot de beste in de markt.

Zo selecteert u deze rechtsbijstandverzekering voor een premie-berekening:
Klik op de pijl links naast ‘Gezinsrechtsbijstand’, kies vervolgens voor ‘Rechtsbijstand Nieuw (Lancyr huismerk)’.

Uw A t/m Z Pakket

Uw rechtsbijstandverzekering verkeer hoort bij uw autoverzekering en maakt onderdeel uit van het A t/m Z Verzekeringspakket. Wilt u ook andere verzekeringen voordelig afsluiten? Selecteer deze verzekeringen, vergelijk het beste aanbod en voeg deze toe aan uw A t/m Z Verzekeringspakket. In dit pakket selecteert u per verzekering de beste verzekeraar voor uw situatie. U profiteert ook van aantrekkelijke kortingen op uw verzekeringspremies. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de korting. Deze korting loopt op tot maar liefst 15%. Lees meer over alle voordelen van het A t/m Z Verzekeringspakket.

Bereken uw voordeel en sluit direct uw rechtsbijstandverzekering af.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Patrick Leenders

Patrick Leenders

024-39 75 755

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 024 - 397 57 55 .