Pleziervaartuigverzekering

Waarom moet ik mijn boot verzekeren?

Heeft u een eigen boot? Verzeker deze dan met een bootverzekering. Een boot geeft u een heerlijk, vrij gevoel. Weg uit de dagelijkse drukte, lekker de plassen of de zee op. U wilt dan wel perfect verzekerd zijn. Bij Lancyr HV Assurantiën bent u daarvoor aan het juiste adres. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan zit u goed met een bootverzekering.

Wat is gedekt in mijn bootverzekering?

Wat voor boot u ook heeft, verzekeren doet u bij Lancyr HV Assurantiën. Met onze bootverzekering kunt u uw zeil- of motorboot verzekeren tegen vrijwel alle risico’s. U kunt kiezen uit verschillende dekkingen, zodat u altijd een verzekering op maat hebt. Het vaargebied is standaard Europa; voor alleen Nederland geldt een korting van 10% op de premie van uw bootverzekering.

Dekkingsmogelijkheden:

  • Aansprakelijkheidsverzekering: hiermee verzekert u zich tegen schade die u met uw boot aanbrengt aan derden.
  • Brandverzekering
  • Uitgebreide verzekering: geeft vergoedingen op schade aan de inboedel en de boot. Ook deelname aan wedstrijden, vervangend vakantieverblijf, vaartuigenhulp en zekerheidstelling zijn gedekt.

Wat kost een bootverzekering?

Omdat geen boot hetzelfde is, is een premieberekening voor een bootverzekering maatwerk. Neem voor meer informatie over onze scherpe premies van de bootverzekering contact op met onze verzekeringsspecialisten.

Hoe kan ik deze bootverzekering afsluiten?

Heeft u  interesse in een bootverzekering van Lancyr HV Assurantiën? Neem dan even contact op met onze verzekeringsspecialisten.