Jong geleerd is oud gedaan – Regiobank

Regel alle bankzaken voor uw kind

Voor u zijn veel bankzaken logisch. Geld overboeken, een betaalverzoek sturen, de spaarrekening beheren. Handelingen waar u waarschijnlijk niet bij stilstaat. Maar voor uw kind is dit misschien niet vanzelfsprekend.

Met een eigen rekening met betaalpas en Mobiel Bankieren app leert uw kind omgaan met (digitaal) geld. Zelfstandig met geld omgaan Uw kind gaat steeds meer op eigen benen staan. Ook op het gebied van geldzaken. Met zakgeld of kleedgeld kunnen kinderen zelf beslissen over uitgaven. En zo goed met geld leren omgaan.

Met ons speciale pakket JongWijs helpt u ze op weg. Uw kind leert kind wat goed sparen en verstandig uitgeven is. Ook u als ouder helpen we met praktische tips die passen bij de leeftijd van uw kind.

JongWijs: betaal- en spaarrekening voor uw kind JongWijs groeit stapsgewijs uit tot een complete spaar- en betaalrekening voor uw kind. Met allerlei opties, zoals een betaalpas, Mijn RegioBank en de Mobiel Bankieren app.

We helpen u graag. In een persoonlijk gesprek kunnen we rustig uitleggen hoe uw kind de bankzaken goed regelt en alle vragen meteen beantwoorden.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Patrick Leenders

Patrick Leenders

024-39 75 755

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 024 - 397 57 55 .