Uw verzekeringen en bankzaken onder één dak

Bij ons regelt u uw bankzaken digitaal, of loopt u gewoon even binnen.

Fijn dat u uw verzekeringen bij ons geregeld hebt! Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor uw bankzaken? Particulier én zakelijk. Want wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

Vertrouwd gezicht in de buurt

RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. RegioBank werkt samen met lokale Zelfstandig Adviseurs in heel Nederland. En daar zijn wij er één van. U kunt bij ons uw bankzaken natuurlijk digitaal doen, maar ook gewoon even binnenlopen bij ons kantoor. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn wij uw vaste aanspreekpunt voor uw financiële zaken. Zo kunt u vertrouwen op deskundig advies, dat past bij uw persoonlijke situatie.

De buurtzame bank

RegioBank draagt bij aan een leefbare buurt. Dat is een buurt waar mensen fijn wonen, werken en leven. En waar iedereen zich thuis voelt: bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Daarom steunen we onder andere samen met het Oranje Fonds lokale projecten die het buurtgevoel vergroten. En zetten we onze kennis van de regio in om lokale ondernemers te helpen met de juiste financiering.

Overstappen? Heel gemakkelijk

Heeft u een betaalrekening bij een andere bank, maar wilt u overstappen naar RegioBank? Dan kan dat heel eenvoudig met de Overstapservice. Heeft u hulp nodig? Wij staan altijd voor u klaar.

U bent van harte welkom

Meer weten? Bel of mail ons voor een afspraak. U leest meer over onze dienstverlening op regiobank.nl. Graag tot snel.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Patrick Leenders

Patrick Leenders

024-39 75 755

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 024 - 397 57 55 .