Lancyr autoverzekering bekroond met Independer Keurmerk

De Lancyr autoverzekering is bekroond met het Independer keurmerk. Daar zijn we trots op!

Independer geeft dit keurmerk alleen aan verzekeringen die aan strenge eisen voldoen op kwaliteit. Hiermee helpt Independer vergelijkende consumenten op hun website om een betrouwbare autoverzekering te kiezen.

Het Independer keurmerk garandeert:

  • prima polisvoorwaarden;
  • duidelijkheid en kwaliteit;
  • uitmuntende service.

Independer schrijft zelf over hun keurmerk:

bron: independer.nl

“Bij Independer hebben we veel ervaring in het vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. En weten wij als geen ander wat voor jou belangrijk is. Daarom hebben wij het Independer Keurmerk ontwikkeld: een kwaliteitskeurmerk voor verzekeringen. Onze experts hebben hiervoor alle autoverzekeringen op een groot aantal punten nauwkeurig gecheckt. Alleen verzekeringen die aan al onze voorwaarden voldoen, krijgen het Independer Keurmerk. Zo maken wij het kiezen van een autoverzekering gemakkelijk voor jou.”

Top #3 polisscore op WA, Beperkt Casco én Allrisk

Naast het keurmerk scoort de Lancyr autoverzekering bij Independer uitstekend op polisvoorwaarden. Voor elke dekking haalt onze verzekering de Top 3 van best beschikbare polisvoorwaarden in de markt. Oftewel: top 3 van alle beschikbare verzekeringen!

  • #1 op WA+ / Beperkt Casco met een 8.8
  • #2 op AllRisk met een 9.0
  • #3 op WA met een 7,9

Independer erkent hiermee dat we bij Lancyr een goed huismerk product ontwikkelen met het oog op kwaliteit, terwijl we ook de premie scherp weten te houden voor de klant.

Verdere ontwikkeling van Lancyr autoverzekering

Via Lancyr zijn autoverzekeringen te sluiten van allerlei verzekeraars zoals a.s.r. en Nationale Nederlanden – én we hebben een eigen merk: de Lancyr autoverzekering.

We ontwikkelen onze eigen verzekeringen met als doel de beste prijs-kwaliteit voor de klant te realiseren. We zoeken de beste balans tussen een scherpe premie, bijvoorbeeld omdat je veel zelf (online) kan doen, met goede dekking en veel service. En natuurlijk de altijd beschikbare hulp van onze experts voor vragen en bij schade. Heb je bijvoorbeeld al gelezen over onze verbetering van het Lancyr Schadeherstel?

De hoge service zie je ook terug in bijvoorbeeld de Lancyr Spoedservice Wonen en gratis Juridische Helpdesk.

Wij zijn gedreven om onze verzekeringen te blijven verbeteren en om dit keurmerk en de top #3 positie te versterken. Dus we blijven onderzoeken hoe we de Lancyr autoverzekering nog beter kunnen maken voor jou!

Sluit je autoverzekering bij Lancyr

.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Patrick Leenders

Patrick Leenders

024-39 75 755

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 024 - 397 57 55 .